0

Ragana Prisijungti Helovinas Juoda Helovinas Ragana Medienos Veranda, Pasirašyti Namų Puošybai Nešiojamų Atostogų Pakabukas Veranda, Prieangis Pakaba

(0 Klientų Atsiliepimai)
€94.68 €189.36

Pridėti jutiklinio witchy žavesio jūsų lauko dekoro su šia Ragana Ženklas.Atsparus ašarojimas, tai puikus savo lange ir ateina su bowknot pridėtinės nuojauta.Lengva įdiegti ir puikiai tinka šeimai stiliaus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Ragana Pasirašyti Lauko

Medžiaga: mediena

Dydis: (vidut.)30*30*4cm/11.81*11.81*1.57 cm

Pareigos: Helovinas apdailos

Pakavimo Sąrašas: 1*Helovinas Medienos Ženklas

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikimas ir Ilgalaikis: Pagaminti iš natūralaus medžio, tai ragana pasirašyti lauko, atspari dėvėjimosi ir plyšimo, ašarojimas ir bekvapis.Ji yra taip pat lengva pakabinti ir nuimti be sugadinti sienų ar durų.

2.Paslaptingas Ragana Ženklas: Featuring ragana modelis daug detalių, šio lauko ženklas bus įtraukti paslaptingą atmosferą jūsų Helovinas dekoro.Ryškių spalvų ir bowknot kad ji išsiskirtų dar daugiau.

3.Platus Naudojimas: Pasukite savo verandoje į magišką vartai su mūsų Ragana Pasirašyti Lauko.Puošia savo prieangis, lango ar sienos ir pasveikinti savo svečių su kerintis žavesys.

4.Paprasta Įdiegti: Jokių sudėtingų įrankių ar priedai yra reikalingi su virve dangled bet kur.Jis gali kurti baisu atmosfera Halloween vakarėlį.

5.Naujovė Dovana: Suteikti jūsų šeimos ir draugų Halloween staigmena su šia ragana pasirašyti lauko.Be vargo ją įdiegti ir parodyti jiems, kiek jūs priežiūros.

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Stilius : Modernus Stilius
  • Formos : Round
  • Medžiaga : Medienos;Mediniai
  • Modelio Numeris : Ragana Pasirašyti Lauko
Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų įvertinimas