0

Meilė Šeimos Kristaus Gimimo Papuošalas Dovanų Katalikų Kalėdas Ėdžiose Dervos Amatų, Apdailos Scena Elegantiškas Figūrėlės Miniatiūros

(0 Klientų Atsiliepimai)
€18.02 €36.05

Aprašymas

Tai puikūs Gimimo Statulėlės bus puikiai atrodys jūsų namuose, tai Kalėdos.Jis naudoja aukštos kokybės dervos medžiaga sukurti gražus statulos lauko ir vidaus.Jie bus pagerinti išvaizdą, bet sodo ar namų dekoro.

Specifikacijos

Produkto pavadinimas: kalėdos ornamentu

Gaminio medžiaga: derva

Svoris:

ŠEIMA: apie 600g

MEILĖ: apie 400g

Dydis:

ŠEIMA: apie 27x8.5x14cm/10.63x3.35x5.51in

MEILĖ: apie 26.5x6x12.5cm/10.43x2.36x4.92in

Paketų sąrašo:

1 x Kalėdos Ornamentu

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikūs Papuošalai: Tai puikūs Gimimo Figūrėlės yra labai tipiškas papuošalai Kalėdų švęsti tiesa, religinės reikšmės.Jis atrodys nuostabų jūsų namuose, tai Kalėdos.

2.Patvarus ir Tvirtas: Gimimo Statulėlės yra pagaminta iš aplinkai draugiškų derva, rankomis dažyti, ir medžiagos yra saugus ir patvarus.Dydis ši apdaila yra labai mielas.

3.Prabangus Ornamentas: Gimimo Statulėlės bus mėgstamą apdailos namuose už metus į priekį.Šios apdailos mums parodo scena netrukus po to, kai Jėzus gimė, kuris yra labai reikšmingas apdaila.

4.Ideali Dovana: Gimimo Figūrėlės yra puiki dovana tiems, kurie mėgsta religinio įkvėpimo.Naudojamos apdailos, jis yra pagrindinis religinio garbinimo ir šventės.

5.Universalus Naudojimas: Gimimo Figūrėlės turi daug įvairių programų.Ši namų dekoro detale tinka kambarį apdaila, langų apdailos, kambario dekoracija.

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Derva
  • Yra Protingas Prietaisas : No
  • Stilius : europa
  • Temos : Raidės
Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų įvertinimas