0

Dėl Moto G Stylus 5G 2022 Atveju, 3D Reljefo Minkšto Silicio Telefono Dėklai Moto G Stylus 4G 2022 m. 2020 m. 2021 m. Galinio Dangtelio Bamperis Fundas

(3 Klientų Atsiliepimai)
€2.22 €3.71
  • Prekės kodas: w261747
  • Kategorijos: Mobiliųjų Telefonų Priedai
  • Žymos: telefono dėklas moto g stylus 5g 2022, motorola moto g stylus 5g 2022 atveju, motorola moto g stylus 5g 2021 atveju

Mielas Animacinių filmų Gėlės 3D Reljefo Dažytos Minkštas Silikoninis Dangtelis Telefoną Atvejais, atsparus smūgiams Apsauginis Atgal Korpusai

Patikrinkite savo telefono modelis atidžiai prieš perkant!!Nuoroda yra kelių skirtingų modelių, prašome pasirinkti savo telefono modelį,ačiū!

*100% Brand new ir hiqh kokybės. *Mada dizainas, lengva įdiegti ir pašalinti. *Puikiai tinka forma. *Apsaugokite savo mobilųjį telefoną nuo dulkių, braižymui,smūgiams ir patvarus. *Apsaugokite savo mobilųjį telefoną vertingų investmentfrom subraižyti ir sugadinti.Prašome Atkreipti Dėmesį !!! 1. Rusijos Draugas: Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės,kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau. 2.Jei savo galioja laikas artėja, jums vis dar negavote prekės, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dienos jums.

3.Prašome don ' t open ginčo per 65 dienas.Jei po 65 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.

4.Nepamirškite palikti mums savo pašto kodą , ačiū!

Naujas Mados Dizaino Telefonas atvejų

Aukščiausios Kokybės Žemos Kainos

Pristatymas

1.We will ship vykdyti užsakymą 1-3 darbo diena po išvalytas mokėjimą .Prašome patikrinti, ar jūsų adresą, kai jūs mokate už užsakymą.

2.Nemokamas Pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus (nr. stebėjimo informaciją); Jeigu jums reikia Visą Stebėjimo ,Prašome pasirinkti "www.ilon-abszess-salbe.lt Standartinis Pristatymas"," Kinijos Oro", ar kiti , ir pridėti daugiau stebėjimo .Dėkojame už jūsų suprasti!

3.Produkto artėja užjūrio iš Kinijos , todėl pristatymas užtruks ilgiau nei vidaus laivyba.somtimes tarptautinės pristatymas labai priklauso nuo pašto vežėjas ir vietos muitų ir mokesčių.jei jums nereikia gauti savo elementus ir laiką ,nedelsdami susisiekite su mumis,Mes elgetauti už jūsų supratimą.Ačiū!

Grąžinti

Jeigu prekės yra sugadintos pašto vežėjas,mes galime jums pasiūlyti pakeitimo ar jo dalies grąžinimo pagal elemento būklės.Jei prekės nėra taip, kaip aprašyta,mes galime grąžinti arba pakeisti jums.Jeigu jums netinka daiktų, dėl kokios nors priežasties, jūs galite susisiekti su mumis dėl keitimo ar grąžinimo ir jums reikia tik mokėti už grąžinimas prekių.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome nusiraminti susisiekti su mumis pirmą kartą ,mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • funkcija 3 : Mados Cartoon gana Telefono Galinį Dangtelį
  • Savybės : Anti-Scratch/Atsparus Smūgiams/Dulkėms/Non-Slip/Lengvas/Atsparus Vandeniui
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Suderinamos Prekės : "MOTOROLA"
  • funkcija 1 : Gėlių 3D Įspausti Minkštas Silikoninis Dangtelis
  • Tipas : Pusė-suvynioti Atveju
  • funkcijos 2 : 3D Reljefo Mielas Dažytos Minkštos TPU Atvejais
  • parama : Individualų/Drop Prekybos/Didmeniniams
  • Prekės Pavadinimas : MEAFORD
  • Pakuotė : Opp Krepšiai
  • Dizainas : Animacinių filmų/Gėlių/Animal/anime/Gėlės/Marmuras/Space/augalų/kraštovaizdžio
  • kokybė : Aukščiausios Kokybės +++++
review images
Anon - 2023-09-07

hermoso 💜 man labai patiko

review images
Anon - 2023-09-22

Žavinga ir tobula!!

review images
Anon - 2023-06-02

produktas buvo geras bet kamera skylė buvo a bit off

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų įvertinimas