0

Lankstymo Darbalaukio Telefono Laikiklis, Universalus Žiedas Sagtis Ištraukiama Išmaniojo Telefono Laikiklis, Skirtas " Office Nešiojamų Stovėti Iphone Samsung

(0 Klientų Atsiliepimai)
€1.97 €3.28

Bagažo Magnetinio Telefonas Žiedas "IPhone" Turėtojas

Aprašymas: 1 - Laisvą Ranką: Šis atnaujinimas žiedas telefono stovas puikiai tinka pateikti horizontaliai, žiūrėti vaizdo įrašus, mėgautis savo žaidimų, mokymosi maisto ruošimo virtuvėje.Ne tik kampu nemokamai į savo rankas visiškai. 2 - Daugiafunkcinis Naudojimas: gali būti naudojamas kaip telefonas rankena, ir telefono stovas.Be to, ji taip pat gerai dirba su savo magnetinio automobilių mount vairuojant. 3 - Reguliuojamas ir Lankstus: dvigubas kartus, kad metalinis telefono stovas gali būti 360° rotacija ir 180° pasukimas ir suteikti jums daugiau žiūrėjimo kampai nei bet kuris kitas mobilusis telefonas, žiedas turėtojas arba telefono stovas. 4 - aukščiausios kokybės Medžiagos: telefono stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio metalo medžiagos ir ji yra suderinama su visais išmaniaisiais telefonais. 5 - Paketas Apima: Į paketą įeina 1 x žiedas telefono stovas, įskaitant bet ne kitus elementus.

Funkcijos: 1. Laisvų rankų: Nemokamai savo ranką patinka žiūrėti vaizdo įrašus, kaip atramą, suteikiant jums patogesnis gyvenimas. 2. 360 laipsnių savavališkai rotacija ir 180°apversti, universali lanksti, sulankstomas mobiliųjų telefonų laikiklis, lengva reguliuoti suteikti patogų kampą pirštus. 3. Anti-slydimo ir Anti-drop: neleiskite, kad jūsų išmaniųjų telefonų paslysti iš jūsų rankos, kaip pirštui. 4. Stiprus Magnetinis Priedas: Išlaikyti pastovų, kai jūs vairuojate.Stiprus nelankstumą. 5. Patogus Gyvenimas: Šis atnaujinimas žiedas telefono stovas puikiai tinka pateikti horizontaliai, žiūrėti vaizdo įrašus, mėgautis savo žaidimų, mokymosi maisto ruošimo virtuvėje. 6. Šis žiedas telefono stovas bus ne klijuoti ir ant žemiau paviršiai: lenktas, matinio stiklo, odos, 3D guzas, audinio, stiklo ir skystu silikonu.

Pakavimo Sąrašas: 1 x Žiedas Telefono Stovas

  • Prekės Pavadinimas : HEYGENIALES
  • Yra Garsiakalbis : No
  • Suderinamos Prekės : Universalus
  • Modelio Numeris : Telefono laikiklis
  • Įkroviklis : No
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Savybės : Jokios Funkcijos
  • Tipas : Stalas Turėtojas
Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų įvertinimas